Vagtselskab i hele Danmark

| Videoovervågning (TVO) for private og erhverv

Hos Vagtselskabet CS-Vagt har vi egen teknisk afdeling, som udfører opsætning af alt inden for videoovervågning (TVO). Hos CS-Vagt er vi ISO 9001:2015-certificeret gennem Intertek.

​Alle montører i CS-Vagt er uddannet i henhold til SikkerhedsBranchen, og CS-Vagt er godkendt af Forsikring & Pension.

TVO-løsninger til ethvert behov

Hos CS-Vagt har vi TVO-løsninger til alle kundesegmenter, så uanset om du vil overvåge din privatbolig eller din virksomhed, er vi et besøg værd. Vi har professionelle TVO-pakker, som er tilpasset til den private kunde eller den mindre virksomheds behov. Samtidig har vi et bredt udvalg af kameraløsninger til de store og mellemstore virksomheder, sikrede institutioner/fængsler og ISPS havnesikring.

Vi ved, hvor vigtigt det er at opfylde kundens behov omkring videoovervågning. Derfor bruger vi tid med kunden, så vi første gang leverer den ønskede billede-/softwarekvalitet, som du som kunde efterspørger.

Leverandør af alarm med videoovervågning

Vi er også leverandør af intelligente kameraløsninger udendørs, som afgiver alarmering ved indtrængen på en given lokation/område. Vores alarm med videoovervågning kan kende forskel på for eksempel personer, dyr og så videre og vil derfor kun afgive alarm på det, som softwaren er indstillet til.

Du kan overvåge en plads med biler, materialer og lignende, hvor man stiller mobil videoovervågning til at give alarm, hvis en person står stille ved et køretøj, en maskine eller andet i mere end et givent antal sekunder. Vores alarm med videoovervågning er særdeles god til bilforhandlere og byggepladser. Der kan tillige opkobles højttaler til dit overvågningskamera, så der kan tales direkte til indtrænger via en kontrolcentral.

Referencer i forbindelse med TV-overvågning:

 • ​Nakskov Havn
 • Region Sjælland Kofoedsminde
 • Kriminalforsorgen
 • Nakskov industri & miljø park
 • Rødbyhavn Trafikhavn
 • Refa I/S
 • Rambøll
 • Carepoint VW Maribo
 • Eurospar Maribo.

Kontakt os og hør mere om mobil videoovervågning og andre løsninger

Ring eller kom forbi vores sikkerhedscenter i Maribo og hør mere om, se eller afprøv vores udstyr til mobil videoovervågning. Eller ring på telefon 70 20 91 00 for at booke en tid for, at vi besøger dig. Du er også mere end velkommen til at sende os en e-mail her cms@csvagt.dk.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette løsning, og herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Mangler du professionelle sikkerhedsløsninger?

Kontakt os i dag. Udfyld formularen nedenunder og vi svarer tilbage hurtigst muligt.

  Samarbejdspartnere

  Vi samarbejder med en lang række professionelle virksomheder

  Øvrige referencer: Arkil A/S – Aarsleff A/S – Femer A/S – Lolland Kommune – Lolland Havne – Guldborgsund Kommune – Vordingborg Kommune – Esbjerg Havn – Ålborg Havn – Region Sjælland – Kriminalforsorgen – Rambøll – Jakon A/S – MSE – MJ Eriksson​ – SBJV Storstrøms Bridge – Vestas.

  Øvrige referencer: Lolland Kommune – Guldborgsund Kommune – Region Sjælland – Bygningsstyrelsen – Kriminalforsorgen – Kristianssæde Gods – Ålholm Gods – Halsted Kloster Gods – Jaktia – E-ammo