LEJ VAGT TIL DIT ARRANGEMENT, DIN BUTIK ELLER DIN BYGGEPLADS

Har du brug for en vagt til dit arrangement eller dit event? Ønsker du patruljering af din byggeplads? Uanset hvilken form for vagtservice du har behov for, kan vi hos Vagtselskabet CS-Vagt løse opgaven.

Vi har mange års erfaring som vagt, og vi tilbyder både alarmpatrulje med hurtig udrykning samt en stor præventiv synlighed i hele det pågældende område. Vi løser patruljeopgaver for stort set alle alarminstallatører samt vagt- og sikkerhedsopgaver i hele Danmark.

HVILKEN VAGT HAR DU BRUG FOR?

Vi tilbyder vores services til dig, der har brug for en:

  • Vagt til fester
  • Vagt til patrulje
  • Vagt til butikker
  • Vagt til byggepladser.

 

SKAB TRYGHED OG SIKKERHED MED EN VAGTLØSNING

Der er mange fordele ved at have en professionel vagtløsning, og en af dem er, at du skaber tryghed og sikkerhed over for dig selv og dine gæster. Lej en dørvagt og giv dig selv og dine gæster tryghed velvidende om, at uvelkomne gæster ikke får adgang til din fest eller dit arrangement.

En butiksvagt kan give dig tryghed i at vide, at der bliver holdt øje med kunderne, så skulle der opstå ubehagelige kunder eller tyveri, har du en sikkerhed i form af en vagt, der står klar til at handle hurtigt.

VI STÅR TIL RÅDIGHED HELE DØGNET RUNDT

Vi tilbyder både døgnbemandet alarmpatrulje, vagtpatrulje og døgnbemandet teknisk afdeling, hvilket betyder, at vi løser opgaver hele døgnet rundt, ligesom du også kan komme i kontakt med os hele døgnet rundt.

KONTAKT OS OG BOOK VAGT ALLEREDE I DAG

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige vagtløsninger, eller har du nogle spørgsmål? Ønsker du at booke en vagt til dit arrangement, din butik eller din byggeplads allerede i dag? Så hører vi meget gerne fra dig. Fortæl os om din opgave, så finder vi den bedste løsning til dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 20 91 00, som også er vores døgntelefonnummer. Har du nogle spørgsmål, kan du også skrive til vores e-mail cms@csvagt.dk, hvis det passer dig bedre. Så hører du fra os snarest.