Vikar vagt og servicevagt til alle institutioner

CS Vagt har en helt unik Vikarafdeling, hvor du kan leje Vagtpersonale med kort varsel og helt ned til 3 timer pr. dag uden yderligere binding.

Ved at bruge CS Vagtservice får du en fleksibel løsning, hvor du kan ringe på en døgnbemandet telefon og få stillet en Vagt med kort varsel.

Vi løser alle former for Vagt opgaver

Vi har en stærk Vagt Vikarafdeling, hvor vi kender vort mandskab og vurderer hvilken Vagt, med hvilke kvalifikationer, netop du har mest brug for.

Undgå langtidssygmeldinger, stress på arbejdspladsen, hærværk, tyveri, ulykker i form af vold og mere. Vi er specielt uddannet og har stor erfaring med personalebeskyttelse på særligt udsatte områder.

Vi skræddersyr vort mandskab til netop dit behov, og uddanner vort personale efter dine værdier og behov.

Book en Vagt med kort varsel til en opgave som du har brug for på telefon 70 20 91 00. Dørmænd, Pædagogisk vikarservice til bosteder, mandsopdækning, Portvagt, Fastvagt, Stalking, Tyveri, Mentoropgaver samt servicevagt med mere.

Du kan også benytte dig af vores Vagtpersonale i større projekter med fast personale og faste vagtplaner. Vi tilbyder vagter i Nakskov, Nykøbing Falster og Sjælland samt i resten af landet.

Vi skræddersyr også uddannelser til netop dit arbejdsområde og underviser dit personale med specialuddannet undervisere.

Du er altid velkommen til at kontakte CS Vagt på telefon 70 20 91 00 og få en aftale med os omkring en løsning af eventuelle problemstillinger som du skulle have.

Vore Referencer: Region Sjælland Kofoedsminde, Psykiatrien Vordingborg, Bostedet Utterslev gl. skole under kriminalforsorgen samt Misbrugscenterne i Lolland-Guldborsund og Vordingborg kommune.