Vagtselskab i hele Danmark

| Adgangskontrol til små og store behov

Hos Vagtselskabet CS-Vagt kan vi tilbyde flere forskellige former for adgangskontrol lige fra en stand alone-løsning på en enkelt dør til et komplet integreret anlæg med 4.000 døre og porte samt 50.000 brugere.

De integrerede anlæg er fuldt ud kompatible med vores Vanderbilt tyverialarmer, og du har dermed mulighed for at styre dit ADK og AIA fra den samme platform.

Hvad er adgangskontrol?

Adgangskontrol kaldes også for ADK, og det har til formål at kontrollere og overvåge, hvem der har adgang gennem den konkrete adgangsvej.

Hvad er fordelene ved et adgangskontrolsystem?

En af de helt store fordele ved adgangskontrol ved dør er, at du kan sikre dig, at der ikke er nogen uvelkomne besøgende, der får adgang til en konkret bygning eller et konkret rum. Med adgangskontrol-systemer vil du med andre ord altid kunne administrere, hvem der skal have adgang hvortil.

Hvilke adgangskontrolløsninger findes der?

Der findes flere forskellige adgangskontrolløsninger alt afhængigt af, hvad dit konkrete behov er. Vi kan for eksempel tilbyde løsninger til sikring af døre, vinduer, værdiskabe og meget andet. Samtidig findes der også flere forskellige muligheder for at åbne op for adgangskontrollen.

Vi tilbyder følgende muligheder:

 • Elektronisk adgangskontrol med brik eller kort
 • Biometrisk adgangskontrol (fingeraftryk og iris-scanning)
 • Nummerpladegenkendelse
 • Adgangskontrol med bluetooth
 • Adgangskontrol med fjernbetjening.

Hvad koster adgangskontrol (ADK)?

Der er meget stor forskel på, hvad adgangskontrol koster. Vores priser afhænger hovedsageligt af, hvilket behov til adgangskontrol du har, og hvilken løsning du har behov for. Foretrækker du for eksempel at få adgang til det pågældende område med en brik eller et kort, eller er du mere til biometrisk adgangskontrol?

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud

Det er vigtigt for os, at du får den rette løsning til dine behov, og derfor står vi til rådighed med vores rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde den rigtige løsning på adgangskontrol, der samtidig også matcher dit budget. Du er derfor meget velkommen til at tage kontakt til os og fortælle om dine ønsker og behov, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på den helt rigtige løsning.

Ring på telefon 70 20 91 00 eller skriv til e-mail cms@csvagt.dk.

Mangler du professionelle sikkerhedsløsninger?

Kontakt os i dag. Udfyld formularen nedenunder og vi svarer tilbage hurtigst muligt.

  Samarbejdspartnere

  Vi samarbejder med en lang række professionelle virksomheder

  Øvrige referencer: Arkil A/S – Aarsleff A/S – Femer A/S – Lolland Kommune – Lolland Havne – Guldborgsund Kommune – Vordingborg Kommune – Esbjerg Havn – Ålborg Havn – Region Sjælland – Kriminalforsorgen – Rambøll – Jakon A/S – MSE – MJ Eriksson​ – SBJV Storstrøms Bridge – Vestas.

  Øvrige referencer: Lolland Kommune – Guldborgsund Kommune – Region Sjælland – Bygningsstyrelsen – Kriminalforsorgen – Kristianssæde Gods – Ålholm Gods – Halsted Kloster Gods – Jaktia – E-ammo