Vagtselskab i hele Danmark

| Alarmpatrulje og tilsyn

​CS-Vagt er et sikkerhedsfirma med den absolutte bedste dækningsgrad på Lolland-Falster og Sjælland. Vores vagtfirma har i de mørke timer ikke mindre end 4 vagtkøretøjer på gaden i forbindelse med alarmpatrulje og tilsyn.

Vi har en alarmpatrulje ude døgnet rundt

Som kunde hos CS-Vagt er du garanteret den bedste kvalitet inden for tyverialarm-udrykning. Vi har hele året, døgnet rundt, patruljebiler på gaden, der er klar til at rykke ud til tyverialarmer. Vi har hurtige responstider, som er med til at sikre, at der sker et minimum af skader på din virksomhed eller privatbolig.

Måtte der være skader på din virksomhed eller bolig i forbindelse med indbrud, hærværk, brand, vandskade eller lignende, sikrer vægter, at der bliver foretaget den nødvendige skadesservice. Vægter vil endvidere altid afvente Politi eller kontaktperson i henhold til forholdsordre, der er lavet sammen med kunden.

​Ring eller kom forbi og hør om netop dine muligheder for at få os hos CS-Vagt tilknyttet som alarmpatrulje, når din tyverialarm ringer.

Vi har stor erfaring med tilsyn på byggepladser

Da der er stort svind af værktøj, dieselolie og så videre fra byggepladser landet over, er det altid en god ide at få tilknyttet en vagtordning med tilsyn som en præventiv indsats. Dette kan kombineres med videoovervågning. Se mere under TV-overvågning.

Kontakt os og hør mere eller få professionel hjælp

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om dine muligheder for at få en alarmpatrulje forbi din virksomhed, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning. Vi hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Mangler du professionelle sikkerhedsløsninger?

Kontakt os i dag. Udfyld formularen nedenunder og vi svarer tilbage hurtigst muligt.

    Samarbejdspartnere

    Vi samarbejder med en lang række professionelle virksomheder

    Øvrige referencer: Arkil A/S – Aarsleff A/S – Femer A/S – Lolland Kommune – Lolland Havne – Guldborgsund Kommune – Vordingborg Kommune – Esbjerg Havn – Ålborg Havn – Region Sjælland – Kriminalforsorgen – Rambøll – Jakon A/S – MSE – MJ Eriksson​ – SBJV Storstrøms Bridge – Vestas.

    Øvrige referencer: Lolland Kommune – Guldborgsund Kommune – Region Sjælland – Bygningsstyrelsen – Kriminalforsorgen – Kristianssæde Gods – Ålholm Gods – Halsted Kloster Gods – Jaktia – E-ammo